Donatie

Om het project te kunnen bekostigen is de school van de Sisters of Nazareth grotendeels afhankelijk van donaties en giften. Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa zet zich in om de school te helpen het nieuwbouwproject te realiseren. Doet u mee? Elke gift is van harte welkom!

Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa heeft een ANBI-status. Dit betekent dat u uw gift kunt meetellen als aftrekpost bij uw belastingaangifte. De stichting staat bij de Belastingdienst geregistreerd onder RSIN nummer 850983393.

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt doneren:

  • U kunt een gift overmaken naar: Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa. Het rekeningnummer (IBAN) is: NL36RABO016.36.48.980 bij de Rabobank te Amersfoort; 
  • Met een machtiging: klik hier of op de knop Doneren als u een machtiging wilt afgeven aan Stichting Vrienden van de Sisters of Nazareth-Haifa.

Wat kunnen we voor u betekenen als u een gift geeft:

  • Plaatsen van het logo van uw organisatie op onze website;
  • U kunt sponsoren voor een deel van het gebouw; bijvoorbeeld voor een klaslokaal of anderszins;
  • U kunt een vermelding krijgen van uw naam/naam van de organisatie in het gebouw.

Heeft u belangstelling voor genoemde opties of heeft u een sponsoridee waarmee u ons kunt helpen? Neemt u dan contact op met onze adviseurs via het contactformulier of per e-mail: info@vriendenvanhaifa.nl.